Vīzas uz Kazahstānu

 Vīzas uz Kazahstānu nepilsoņiem (izpildīšanas termiņš)  8 d.d. 
 Tūrisma vienreizējā līdz 30 dienām  160
 Tūrisma vienreizējā līdz 30 dienām (bērniem līdz 16 gadiem).  110
 Bizness vīza vienreizējā līdz 30 dienām  185
 Biznesa daudzkārtējā uz 12 mēnešiem  320
 Benzes daudzkārtējā uz 12 mēnešiem autovadītājiem  240

Vīzas noformēšana tiešsaistē!

Jūsu ērtībai, kā arī, lai ietaupītu jūsu laiku, jums ir iespēja aizpildīt pieteikumu vīzas noformēšanai tiešsaistē mūsu tīmekļa vietnē.

Aizpildīt anketu online

Kazahstāna vīzas noformēšanai nepieciešami sekojoši dokumenti:

  • Pase.
  • Viena krāsaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5 x 4.5).
  • Pase (pasei jābūt ne mazāk par 2-3 brīvām vīzas lapām, pases derīguma termiņam jābūt ne mazākam par 3 mēnešiem pēc vīzas beigšanās).
  • Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas).
  • Dzimšanas apliecība (kopija).
  • Laulības,laulības šķiršanas apliecība (kopija), ja mainījās uzvārds.
  • Anketa.

Kazahstāna vīzas noformēšanai uz gadu (autovadītajiem) nepieciešami sekojoši dokumenti:

  • Pase.
  • Viena krāsaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5 x 4.5).
  • Pase (pasei jābūt ne mazāk par 2-3 brīvām vīzas lapām, pases derīguma termiņam jābūt ne mazākam par 6 mēnešiem pēc vīzas beigšanās).
  • Autovadītājiem jaiesniedz notariāli apstiprinātu vadītāja apliecību un pasi (kopijas) taisam uz vietas.
  • Pēc 3-4 dienām saņemsim apstiprinājumu.
  • Pēc apstiprinājuma saņemšanas jānes pasi un foto.
  • Steidzamā kārtā noformēt nevar.
  • Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas).
  • Anketa.

Papildus informācija:

  • Vīzas nepagarina, termiņus nemaina.
  • Vīza tiek atvērta ne ātrāk kā 20 dienas no tās pasūtīšanas.
  • Treždienās Uzbekistāna Vēstniecība nestrādā!
  • Konsulāras nodevas izmaiņu gadījumā, cenas var mainīties!
  • Konsulārā daļa patur tiesības izskatīt dokumentus vīzas noformēšanai tāda laika periodā, kurš tiks atzīts par nepieciešamu.
  • Vīzas noformēšana var būt atsacīta, gadījumā, ja iesniedzēja iebraukšana valstī tiks uzskatīta par nevēlamu.
  • Gadījumā ja vīzas noformēšanā bija atsacīta, iekasētā konsulāra nodeva par vīzu netiek atgriezta un iemesls netiek paskaidrots.
  • Pēc nepieciešamības konsulāra nodaļa var pieprasīt papildus dokumentus.

Cienījamie klienti! Kazahstānā ievadīti jaunie noteikumi

Visiem (ieskaitot autovadītajus) pienakums paziņot par ierašanos.

Paziņot par ierašanos obligāti 5 darba dienas  laikā!