Vīzas uz Ķīnu


     
       
       
       
       

 


     
       
       
       
       
       

Nepieciešamie dokumenti vīzas saņemšanai:

  • Pase.
  • Viena krāsaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5 x 4.5).
  • Viesnīcas rezervācija.
  • Aviobiļetes rezervācija.
  • Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas).
  • vīzas pieteikuma anketa

Nepieciešamie dokumenti darījuma vīzas saņemšanai:

  • Pase.
  • Viena krāsaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5 x 4.5).
  • Ielūgums.
  • Viesnīcas rezervācija.
  • Aviobiļetes rezervācija.
  • Dārījuma vīzas saņemšanai ir nepieciešams ielūgums no Ķīņas puses.
  • Daudzkārtējās darījumu vīzas saņemšanai ir nepieciešama vismaz vienas Ķīņas vīzas esamībai un ielūgums uz vienu gadu no Ķīņas.
  • Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas).
  • Anketa.

Papildus informācija:

  • Vīzu izsniedz uz 3 mēnešiem un sāk darboties no iesniegšanas dienas Vēstniecībā.
  • Konsulāras nodevas izmaiņu gadījumā, cenas var mainīties!
  • Konsulārā daļa patur tiesības izskatīt dokumentus vīzas noformēšanai tāda laika periodā, kurš tiks atzīts par nepieciešamu.
  • Vīzas noformēšana var būt atsacīta, gadījumā, ja iesniedzēja iebraukšana valstī tiks uzskatīta par nevēlamu.
  • Gadījumā ja vīzas noformēšanā bija atsacīta, iekasētā konsulāra nodeva par vīzu netiek atgriezta un iemesls netiek paskaidrots.
  • Pēc nepieciešamības konsulāra nodaļa var pieprasīt papildus dokumentus.