Vīzas uz Ķīnu

 Vīzas uz ĶĪnu pilsoņiem (izpildīšanas termiņš)  6. d.d. €  3. d.d. €   2. d.d. €
 Tūrisma vīza vienreizējā līdz 90 dienām  80  105  115
 Tūrisma vīza divkārtējā līdz 90 dienām  90  115  125
 Darījuma  daudzkārtējā uz 6 mēnešiem   95  120  130
 Darījuma daudzkārtējā uz 1 gadu    105  130  140

 

 Vīzas uz Ķīnu nepilsoņiem (izpildīšanas termiņš)   6. d.d. €  3. d.d. €   2. d.d. €
 Tūrisma vīza vienreizējā līdz 90 dienām  65  90  100
 Tūrisma vīza divkārtējā līdz 90 dienām  75  100  110
 Darījuma  daudzkārtējā uz 6 mēnešiem   95  120  130
 Darījuma daudzkārtējā uz 1 gadu    130  155  175
 Tūrisma vīza (Gonkong) vienreizējā līdz 90 dienām  55  80  100

Vīzas noformēšana tiešsaistē!

Jūsu ērtībai, kā arī, lai ietaupītu jūsu laiku, jums ir iespēja aizpildīt pieteikumu vīzas noformēšanai tiešsaistē mūsu tīmekļa vietnē.

Aizpildīt anketu online

Nepieciešamie dokumenti vīzas saņemšanai:

  • Pase.
  • Viena krāsaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5 x 4.5).
  • Viesnīcas rezervācija.
  • Aviobiļetes rezervācija.
  • Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas).
  • Anketa.

Nepieciešamie dokumenti darījuma vīzas saņemšanai:

  • Pase.
  • Viena krāsaina fotogrāfija ne vecāka par 3 mēnešiem, (izmēri 3.5 x 4.5).
  • Ielūgums.
  • Viesnīcas rezervācija.
  • Aviobiļetes rezervācija.
  • Dārījuma vīzas saņemšanai ir nepieciešams ielūgums no Ķīņas puses.
  • Daudzkārtējās darījumu vīzas saņemšanai ir nepieciešama vismaz vienas Ķīņas vīzas esamībai un ielūgums uz vienu gadu no Ķīņas.
  • Medicīniskā apdrošināšana (noformējam uz vietas).
  • Anketa.

Papildus informācija:

  • Vīzu izsniedz uz 3 mēnešiem un sāk darboties no iesniegšanas dienas Vēstniecībā.
  • Konsulāras nodevas izmaiņu gadījumā, cenas var mainīties!
  • Konsulārā daļa patur tiesības izskatīt dokumentus vīzas noformēšanai tāda laika periodā, kurš tiks atzīts par nepieciešamu.
  • Vīzas noformēšana var būt atsacīta, gadījumā, ja iesniedzēja iebraukšana valstī tiks uzskatīta par nevēlamu.
  • Gadījumā ja vīzas noformēšanā bija atsacīta, iekasētā konsulāra nodeva par vīzu netiek atgriezta un iemesls netiek paskaidrots.
  • Pēc nepieciešamības konsulāra nodaļa var pieprasīt papildus dokumentus.